tokigatina.blogg.se

Blev mamma som 18åring och skild som 20 åring. Nu är man 27 årig sambo med D, mamma till 8åring och hundägare. Här kommer jag skriva om min vardag, funderingar och såklart massa annat skoj!

Klimat och öm/ont i brösten

Publicerad 2016-12-28 01:30:17 i Om mig,

Ja ni läste rätt.. jag har fått extremt ont eller ömt i brösten, jag brukar få de när jag ska ja mens.. Men jag har haft så här nu i två veckor och min mens tog slut för drygt två veckor sen... Jag är så öm i brösten så det gör ont! De känns tungt och gör ont när tar bort bh:n och jag kan knappt nudda dom! Jag blir ju direkt orolig för bröstcancer men sen googlade jag och fick upp att de kunde vara något som 1 av 4 kvinnor får under deras liv, de är helt ofarligt men gör extremt ont.. 

Har ni haft likadant eller vet ni vad de kan vara? Jag kan knappt ligga på mage för de trycker på brösten. Dom har även svullnat upp lite. Tänkte även om jag ska göra ett graviditets test.. men jag hade ju mens för två veckor sen.. 
Känner ni någon eller har ni haft något liknande? 

Om

Min profilbild

Tina

Tina heter jag och är 27 år gammal, blev gravid som 17 åring och fick min underbara prinsessa när jag var 18 då jag också gifte mig, skilde mig som 20 åring, nu lever jag med min 8-årige prinsessa och min sambo D 28år och våran hund Timo 6år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela