tokigatina.blogg.se

Blev mamma som 18åring och skild som 20 åring. Nu är man 27 årig sambo med D, mamma till 8åring och hundägare. Här kommer jag skriva om min vardag, funderingar och såklart massa annat skoj!

Krasslig prinsessa, Funderar på något riktigt roligt bus på D. men vaddå är frågan?

Publicerad 2016-11-30 14:54:35 i Vardag,

Jag gick med L idag för att lämna henne till skolan, allt var bra, precis som vanligt.
Jag gick hem och började prata i telefonen samtidigt som jag fixade lite hemma.
D sov som vanligt och gick inte alls att få liv i. Men efter många timmar så vaknade han, jag började fixa mig med smink, hår och välja kläder. Vi skulle på ett möte idag båda två, jag hade fixat barnvakt till L, hon skulle få vara hos hennes favorit personer.
Precis när jag har satt på mig kläderna och fixat håret och har fixat de sisa med sminket och lägger ner sminkborsten så hinner jag bara vända på mig så ringer telefonen, ser ett nummer som jag inte känner igen och som jag inte har sparat på mobilen. Jag tänker att det kanske är ett jobb jag har sökt så jag svarar "Ah de är tina" och hör massa barnprat i bakrunden och en röst som säger "Hej tina, de är ***** på fritids, L mår inge bra..."
Ja, efter mycket prat så va det bara att ta på sig skorna och gå och hämta en krasslig prinsessa..
 
 
Varför just idag? När vi för en gång skull har någonting inplanerat så ska hon bli hemskickad? Varför just idag och inte imorgon?
Nej, jag är inte sur på L för hon är krasslig, de är såååå typiskt att vi för en gång skull har något planerat och just att båda två ska vara med på ett möte så ska något komma ivägen. Typ som de är menat att jag inte ska vara med på mötet idag?
L blir aldrig sjuk heller så de är inte att hon är sjuk ofta utan de händer högst 3 gånger om året (tackar och bockar för det).
Men men, nu får D åka på mötet själv och jag är hemma med henne. Funderat på att försöka julpynta med de vi har framme så spar vi resten som D behöver gräva fram till helgen ist.
Just nu ligger hon i soffan och kollar på tv och äter lite godis.
 
Jag har även fått svar från mitt senaste prov, avföringsprovet som inte visade något annat än normalt..
Jag ringer för att höra hur dom har tänkt på utredningen, behöver fortfarande tider och datum samt längre sjukskriving som går ut annars nu på söndag. Men då får jag till svar att min läkare är borta idag och att dom har stängt på torsdag och fredag så jag får ringa igen på måndag och få en ny tid..  Varför skriver man inte med en ny tid när man skickar ut svaret? Varför måste jag själv se till så jag får en utredning för min mage och mitt måeende? Varför måste jag ringa och tjata på dom? Så mycket frågor men man får sällan något bra och vettigt svar..
 
Men nu ska jag försöka tvätta kläder och fixa lite till här hemma och sen pynta med lite julsaker.
Känns ju inge värt att ha sminkat sig i 30 minuter för att sen sitta hemma en hel dag..
 
Funderar också på att göra något bus på D, vet bara inte vad? Mjöl i sängen vid kudden? isbitar som läggs ut på honom när han sover? Sätta vax på honom så han kan ta bort de hår jag vill att han ska ta bort? Eller jag vet inte, vad tycker ni? Skojar ni mycket med er pojkvän/flickvän? Jag älskar ju sånt!!  Vilket bus tycker ni jag ska försöka våga mig på?
                                                        Ha en underbar onsdag!

Om

Min profilbild

Tina

Tina heter jag och är 27 år gammal, blev gravid som 17 åring och fick min underbara prinsessa när jag var 18 då jag också gifte mig, skilde mig som 20 åring, nu lever jag med min 8-årige prinsessa och min sambo D 28år och våran hund Timo 6år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela